Barbados

View listings

barbados.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Barbados

Fastighet till salu i Barbados

Barbados är en östra karibisk ö och en oberoende Commonwealth nation. Bridgetown, huvudstaden, är en sjöhamn med byggnader från kolonialtiden, där också synagogen Nidhe Israel grundades år 1654. På ön finns också de typiska plantagehusen i sjuttonhundratalet.

Utsikterna för marknadstillväxt under de kommande 12 månaderna är långt och minimala i 2018.

Två saker att ta hänsyn till skulle vara värdet av det brittiska pundet mot amerikanska dollar och lokal ekonomisk tillväxt, vilket ligger långt under 2%.

Tidigare i månaden levererade centralbankchefen Cleviston Haynes en mindre fördelaktig rapport för första kvartalet i år, och noterade att ekonomin gick med 0,7% och väntade en tillväxt på -0, 25% och 0,25% i år.

Med en osannolik tillväxt år 2018 och ett överskott av överflödigt utbud är priset grundläggande på den nya marknaden. De säljare med fastigheter till salu i Barbados som sitter på marknaden under långa perioder skulle vara välbetjänade för att markera priserna på marknaden eller för att bli bekväma under lång tid.

Förra året var det en minskning med 0,1% i volymen av fastighetsförsäljning av fastigheter till salu i Barbados, vilket resulterade i att Barbados noterade sin lägsta försäljningsvolym om 25 år.

Enligt uppgifterna har 50% av de sålda fastigheterna listats på marknaden i 12 månader eller mindre, 72% i 24 månader eller mindre och cirka 90% i 36 månader eller mindre. Detta är uppenbart när man beaktar den imponerande volymen av inventering av fastigheter till salu i Barbados som har förblivit på marknaden i över fem år och i vissa fall i 10 år eller mer.

Med den stora mängden inventering på marknaden kanske det är dags för säljare att komma ihop för att universellt acceptera att den gamla marknaden har försvunnit och att den nya marknaden är kvar för att stanna, åtminstone under överskådlig framtid.

Fastighetsmarknaden i Barbados är fortsatt svag, trots förbättrade ekonomiska förutsättningar och registrering av turister. Priserna på bostadsfastigheter till salu i Barbados, särskilt i high-end-marknaden, ligger fortfarande cirka 29% under de maximala nivåerna som ses före den globala krisen. Transaktionerna ligger vid historiska nedgångar.

I den berömda västkusten, som i första hand hänför sig till suveräna utlänningar, har strandpromenaden priser ökat med 5% år 2018 jämfört med ett år tidigare. Denna siffra kan dock vara vilseledande med tanke på den extremt låga försäljningsvolymen under året.

Det finns i allmänhet inga restriktioner för utländskt ägande i Barbados, förutom en formalitet: utländska medborgare måste erhålla tillstånd från centralbanken i Barbados om de vill köpa fastigheter till salu i Barbados. Detta är pro forma, men gör inte det kommer att avbryta ditt köp.

Fastighetsmarknaden är mycket beroende av utländska köpare.

Barbados lockar många köpare av utländska hem. Egenskaperna i St James och St. Peter uppskattas av brittiska köpare, medan fastigheterna i socken Christ Church of South Coast lockar amerikaner och kanadensare

  •  
    Flytta till Barbados. Expatriate och bor i Barbados

      Med denna vackra sol och nu sommardagen bestämde vi oss för att försöka hitta en unik nation som kan ge våra läsare en dröm, 365 dagar om året. I själva verket har vi i själva verket flyttat till de små Antillernas, destinationen för många unga men också av pensionärer, ivriga att njuta av de e ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 6582

Försäljning Villa, Barbados, St James, St James, Sunset Crest

12,603,948.02SEK
Försäljning
Villa

1200 m²
Denna tre sovrum villa uppgraderades och renoverades 2008 till en hög standard och är redo att ockuperas. Det stora sovrummet har luftkonditionering h...
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB